Werkzaamheden aannemer in Nickerie gestopt, omdat weg wordt beschadigd door zware trucks

De politie van het bureau Corantijn heeft vrijdag 1 maart de werkzaamheden van een aannemer aan de Parsaram-Soekhoeweg in het district Nickerie onmiddellijk stopgezet.

Agenten gingen na een melding dat trucks vol beladen met grind over de weg reden, waardoor de weg werd beschadigd, naar de locatie voor onderzoek. In opdracht van de districtscommissaris (dc) werden de werkzaamheden onmiddellijk stopgezet. Hierna werd de aannemer N.K. aangezegd om de werkzaamheden stop te zetten en zich in verbinding te stellen met de dc.

Ondanks dat de districtscommissaris de werkzaamheden had stopgezet, kreeg de politie zaterdag 2 maart omstreeks 11.00 uur weer de melding dat een aantal trucks bij de houtzagerij van S. gereed stonden om vermoedelijk vracht te transporteren over de Parsaram-Soekhoeweg. 

De agenten gingen meteen ter plekke, en na een ingesteld onderzoek werd de aannemer N.K. weer voorgehouden om geen trucks met ladingen over de weg te laten rijden.

error: Kopiëren mag niet!