Emma Hayes Maakt in Juni Debuut als Coach van Amerikaans Vrouwenvoetbalteam

Emma Hayes zal in juni haar competitiedebuut maken als coach van het Amerikaanse nationale vrouwenvoetbalteam tijdens de wedstrijden tegen Zuid-Korea, zoals aangekondigd door US Soccer. Hayes, momenteel manager van Chelsea in de Women’s Super League, zal het team leiden in twee wedstrijden op 1 juni in Denver en op 4 juni in St. Paul, Minnesota. Voorafgaand aan de Olympische Spelen in Parijs, waar het Amerikaanse team streeft naar hun vijfde gouden medaille, staan er in juli nog twee andere wedstrijden gepland tegen nog onbekende tegenstanders. Deze wedstrijden worden gezien als cruciale voorbereiding voor de Olympische Spelen en de laatste kans voor speelsters om zich te bewijzen voor de Olympische selectie.

error: Kopiëren mag niet!