USWNT zorgt voor een halvefinaleduel met Canada tijdens de Gold Cup

De Amerikaanse vrouwenvoetbalteam (USWNT) zette een sterke prestatie neer met een 3-0 overwinning op Colombia, waardoor ze zich plaatsten voor de halve finales van de CONCACAF Women’s Gold Cup. Deze overwinning volgde na een teleurstellende nederlaag tegen Mexico en zette de VS in een duel met Canada voor de halve finale. De doelpunten kwamen van Jenna Nighswonger, Jaedyn Shaw, en Lindsey Horan via een penalty. Deze zege markeert een herstel van dominantie voor de Amerikanen na recente tegenvallers op de Olympische Spelen en het WK. Keepster Alyssa Naeher zorgde samen met de verdediging voor een clean sheet, terwijl Shaw indruk maakte door in alle van haar eerste drie internationale starts te scoren. De confrontatie met Canada belooft een spannende halve finale te worden.

error: Kopiëren mag niet!