UEFA Champions League Achtste Finales op Dinsdag 5 Maart

Op 5 maart 2024 vinden de tweede benen van de achtste finales van de UEFA Champions League plaats, waaronder een confrontatie tussen Real Sociedad en PSG in het Anoeta-stadion, San Sebastián. De loting voor de kwartfinales is op 15 maart in Nyon, Zwitserland.

Dit seizoen, 2023-24, is het 32e seizoen van het voornaamste Europese clubvoetbaltoernooi. Manchester City, de Engelse Premier League giganten, verdedigen hun titel na het overwinnen van Internazionale in de finale van vorig seizoen, waarmee ze voor de eerste keer kampioen werden. De finale vindt plaats in het Wembley Stadium in Londen op 1 juni 2024. De UEFA Champions League wordt gezien als de topclubcompetitie in Europees voetbal en is een van de meest prestigieuze toernooien wereldwijd, met de finale als het meest bekeken jaarlijkse sportevenement.

error: Kopiëren mag niet!