Politie Lelydorp: Klachten over leerlingen die niet naar school gaan 

Het politiebureau Lelydorp heeft in de afgelopen tijd veel klachten ontvangen over leerlingen/studenten die in de ochtenduren niet naar school gaan, maar in plaats daarvan zich op het grasveld aan de Lelydorperweg bezighouden en/of flirten. 

Vermeldenswaard is dat niet alleen het politiebureau Lelydorp hiermee wordt geconfronteerd, maar ook andere politiebureaus binnen de Regio Midden van het Korps Politie Suriname.

Aan de ouders wordt door de politie gevraagd om nauw contact te onderhouden met de schoolleiders, met betrekking tot de aanwezigheid, gedrag en prestaties van hun kind.

“Indien uw kind aan u voorhoudt, dat hij/zij vrij van school is, neemt u dan contact op met de schoolleiders om te verifiëren of dat werkelijk het  geval is. Controle is geen daad van vijandschap”, aldus de politie.

error: Kopiëren mag niet!