Masti 4 komt binnenkort uit

Masti 4 is er helemaal klaar voor om binnenkort de vloer op te gaan. De filmreeks rolt zijn vierde deel uit, waarin opnieuw het trio Vivek Oberoi, Aftab Shivdasani en Riteish Deshmukh terugkomt. De drie werkten voor het eerst samen voor Masti in 2004, gevolgd door Grand Masti in 2013 en vervolgens Great Grand Masti in 2016.

Terwijl de laatste drie delen werden geregisseerd door Indra Kumar, is het deze keer Milap Zaveri die de franchise voorop neemt. Het team heeft deze week het logo van de film onthuld.

Over het project gesproken zegt Milap, die het stokje van de stripfranchise overneemt: “In de kern is Masti 4 een viering van vriendschap, huwelijk, kattenkwaad en de eeuwige geest van lachen. We willen teruggaan naar de essentie van de OG en de lach terugbrengen met een nieuw verhaal dat zal resoneren en tegelijkertijd een nieuwe dosis hilariteit en hartigheid zal opleveren.”

Milap regisseerde eerder de komedie Mastizaade (2016) en schreef films als Heyy Babyy (2007), Housefull (2010), Kyaa Kool Hain Hum 3 (2016). Hoewel de mannelijke hoofdrolspelers constant waren, bevatte het eerste deel heldinnen als Amrita Rao, Genelia D’Souza en Tara Sharma, in deel twee stonden Karishma Tanna, Sonalee Kulkarni en Manjari Fadnis en in deel drie speelden Mishti, Pooja Bose en Shraddha Das.

Het is afwachten wie de makers casten in Masti 4. Geproduceerd door Indra Kumar, A. Jhunjhunwala, Ashok Thakeria en S.K. Ahluwalia, zou de film alle verwachtingen overtreffen en zijn belofte nakomen: een hilarische komedie vol nieuw avontuur met veel gelach, liefde en luidruchtige escapades.

error: Kopiëren mag niet!