Kendall Jenner en Devin Booker daten weer na breuk

Kendall Jenner en Devin Booker zijn weer aan het daten. Het model en de basketballer hadden eerder een relatie van twee jaar. Jenner en Booker gingen in november 2022 uit elkaar.

De twee zouden besloten hebben om zich op hun carrière te richten. Een bron vertelde destijds aan People dat het model en de NBA-speler “veel liefde en respect voor elkaar hebben en elkaar alleen het beste wensen”. Maar nu lijkt er weer iets op te bloeien tussen de 28-jarige Jenner en 27-jarige Booker.

Het stel is “langzaam een herstart aan het maken”, zegt een bron tegen People. Jenner datete hiervoor met rapper Bad Bunny, maar de twee gingen afgelopen december uit elkaar. Ze waren nog geen jaar samen.

Jenner is bekend van haar modellenwerk en de realityshow Keeping Up with the Kardashians. Ze is de halfzus van Kim Kardashian. In 2021 bracht Jenner haar eigen tequila op de markt, genaamd 818 Tequila. Booker speelt voor de Phoenix Suns.

error: Kopiëren mag niet!