Saoedische Clubs Zetten EPL-sterren waaronder Salah en De Bruyne in het vizier voor Zomertransfers

Saoedische Pro League-clubs bereiden zich voor op een actieve zomerse transferperiode, met Premier League-sterren zoals Kevin De Bruyne van Manchester City en Liverpool’s Mohamed Salah hoog op hun verlanglijst. Andere topnamen zoals Virgil van Dijk, Alisson, Bernardo Silva en Casemiro worden ook in verband gebracht met mogelijke overstappen naar de door het staatsinvesteringsfonds (PIF) gecontroleerde clubs zoals Al Ittihad, Al Ahli, Al Nassr, en Al Hilal.

Na een recordbrekende uitgave van £757 miljoen vorige zomer, inclusief de aankopen van Neymar en Karim Benzema, lijkt de Pro League haar ambitie voort te zetten om het profiel van de competitie op te krikken met topinternationale talenten. Ondanks dat Al-Ittihad vorige zomer met een bod van £150 miljoen voor Mohamed Salah werd afgewezen door Liverpool, blijven Saoedische clubs vastberaden in hun streven naar kwaliteitsverbetering.

Hoewel een herhaling van de grote uitgaven van vorig jaar niet wordt verwacht, zullen de Saoedische teams waarschijnlijk blijven investeren in spelers om de kwaliteit en populariteit van de Saudi Pro League te verhogen.

error: Kopiëren mag niet!