Hondurese Voetballer Alberth Elis Ontwaakt uit Coma na Ernstig Hoofdletsel

Alberth Elis, de internationale voetballer uit Honduras, heeft positieve vooruitgang getoond door uit een kunstmatige coma te ontwaken na een ernstig hoofdletsel opgelopen tijdens een voetbalwedstrijd afgelopen zaterdag. De 28-jarige aanvaller van de Franse club Bordeaux raakte gewond in de eerste minuut van de wedstrijd tegen Guingamp, na een clash met verdediger Donatien Gomis. Na intensieve zorg op het veld te hebben ontvangen, werd Elis naar een lokaal ziekenhuis gebracht en in een kunstmatige coma geplaatst als beschermingsmaatregel, waarna een operatie volgde.

Elis’ familie heeft hun dankbaarheid uitgesproken voor de wereldwijde steun en de medische staf geprezen voor hun inzet. Ondanks dat de situatie hoopvolle tekenen van herstel toont, blijft de toekomst onzeker, aangezien de komende dagen van cruciaal belang zullen zijn voor de gezondheid van Elis. De voetbalgemeenschap blijft in afwachting van verdere ontwikkelingen omtrent zijn toestand.

error: Kopiëren mag niet!