Preity Zinta gaf ‘nog een laatste glimlach’ voordat ze bungee jumped

Preity Zinta geeft toe dat bungee jumpen niet voor iedereen weggelegd is, maar voor haar avontuurlijke zelf was het een gelukkige vrije val in Queenstown, Nieuw-Zeeland. Een land waarvan algemeen bekend is dat er meer schapen dan mensen leven, en een groot deel van Nieuw-Zeeland biedt een schilderachtige omgeving, midden in de natuur.

Maar een van de steden op het eiland trekt meer toeristen dan welke andere stad dan ook voor avontuurlijke sporten. Queenstown, in het zuiden van Nieuw-Zeeland, heeft meer dan een miljoen bezoekers per jaar, waardoor het de titel avonturenhoofdstad van de wereld is. Eén van die toeristen dit jaar was niemand minder dan Preity Zinta, bekend van Kal Ho Naa Ho.

De actrice plaatste een foto van zichzelf op Instagram vlak voordat ze een vrije val maakte in wat leek op een diepblauwe afgrond. Haar onderschrift luidde: “Nog een laatste glimlach voordat je eraf springt! Geen duidelijke foto, maar de sensatie van het van de rand springen was duidelijk de moeite waard. Bungee jumpen is niet voor iedereen, maar als je van avontuur houdt, is dit een must om te proberen.  Zodra ik eraf sprong, begon dit nummer (Free Falling) automatisch op volle kracht in mijn hoofd te spelen, dus ik heb het hier neergezet voor het juiste geluidseffect.”

Van bungee jumpen tot skydiven, jetskiën, paragliden en raften op de rivier. Het aanbod aan avontuurlijke sporten in Queenstown bevat alle populaire activiteiten boordevol actie op het land en op het water, zodat adrenalinezoekers blijven terugkomen voor meer.

error: Kopiëren mag niet!