Kourtney Kardashian maakt herinneringen die ze ‘altijd zal koesteren’ 

Tijdens een familiereisje naar Australië heeft de moeder van vier kinderen, mooie herinneringen gemaakt die ze altijd zal blijven koesteren, terwijl echtgenoot Travis Barker op tournee gaat met Blink-182.

Vrijdag plaatste de 44-jarige ster van The Kardashians foto’s op Instagram van haar reis naar Sydney met haar kinderen en echtgenoot,Travis Barker, tijdens de tourstop van zijn band Blink-182 in de stad.

“Bedankt @airbnb voor zo’n mooi huis om herinneringen te creëren die ik altijd zal herinneren en koesteren”, schrijft Kourtney in haar bijschrift. “Ochtends bananenpannenkoekjes maken en avonden voor altijd uno spelen!!”

Op een foto is de moeder van vier kinderen vastgelegd terwijl ze hand in hand loopt met Travis (48) en zoon Reign Disick (9), langs de haven van Sydney.

In andere geposte foto’s schopte Kourtney haar been in de lucht terwijl ze in de serre van het resort zat, terwijl dochter Penelope (11), met broer Reign de stenen trap af liep die naar de zee leidde.

Penelope verscheen weer met haar moeder in een gezamenlijke spiegel-selfie die binnenshuis werd genomen in een andere afbeelding. Kourtney’s drie maanden oude zoon Rocky Thirteen verscheen niet op de foto’s, maar zijn speelkleed was in één oogopslag te zien, backstage genomen tijdens het concert van zijn vader, terwijl Kourtney vlakbij stond en een pose aannam met een ingepakt cadeau vast.

error: Kopiëren mag niet!