Manchester United Ondergaat Schoknederlaag tegen Fulham

Manchester United leed een verrassende 2-1 thuisnederlaag tegen Fulham, waardoor hun kansen op een plek in de top vier van de Premier League afnamen. Harry Maguire, verdediger van United, gaf toe dat het team ‘naïef’ handelde door in de laatste minuten te offensief te spelen, wat Fulham in staat stelde de winnende treffer te scoren via Alex Iwobi diep in de blessuretijd. Ondanks een gelijkmaker van Maguire in de 89e minuut, na een doelpunt van Calvin Bassey voor Fulham, konden de ‘Red Devils’ niet de overwinning thuis houden. Met deze nederlaag staat United, dat zesde staat, acht punten achter op het als vierde geplaatste Aston Villa in de strijd om Champions League-voetbal volgend seizoen. Deze teleurstellende prestatie komt in een week waarin het optimisme hoogtij vierde door de gedeeltelijke aankoop van de club door miljardair Jim Ratcliffe.

error: Kopiëren mag niet!