Vismale en Sally toegetreden tot Pertjajah Luhur

Cabaretier Sally van Sambel Trasie, vertolkt door Rubesh Kartopawiro, en de gerespecteerde Louis Vismale van het sociale project 1 voor 12, zijnofficieel toegetreden tot de Pertjajah Luhur (PL). Hun integratie in de partij werd aangekondigd tijdens bijeenkomsten in de districten Saramacca en Para, waar zij werden voorgesteld aan de gemeenschap.

Sally en Vismale hebben uitgesproken dat hun beslissing om zich bij de PL aan te sluiten, voortkomt uit een diepe verbondenheid met de ideologie en de sociale inzet van de partij.

Sally benadrukte de historische rol van de PL in het Surinaamse parlement, met name de partij’s pionierswerk in het benoemen van de eerste indiaanse en Chinese vrouw in De Nationale Assemblee (DNA) en hun voortrekkersrol in tal van sociale projecten. Hij motiveerde zijn stap in de politiek met een streven om actief bij te dragen aan verbeteringen voor het Surinaams volk, na twintig jaar de politiek vanaf de zijlijn gevolgd te hebben.

Louis Vismale onderstreepte de sociale kracht van de Pertjajah Luhur als doorslaggevend voor zijn besluit om zich bij de partij te voegen.

Hij ziet zijn toekomst binnen de partij als een kans om nog meer hulpbehoevenden te ondersteunen en de armoedebestrijding in Suriname te intensiveren.

Paul Somohardjo, voorzitter van de PL, heeft zijn tevredenheid uitgesproken over de nieuwe toevoegingen aan de partij. Hij erkent de waardevolle bijdrage die zowel Sally als Vismale kunnen leveren aan de partij en bij uitbreiding tot het hele land. Hij loofde hun commitment om zich, ondanks hun persoonlijke succes, in te zetten voor de maatschappij. Somohardjo verwelkomde hen en andere nieuwe leden met open armen, in de overtuiging dat een grotere PL zal leiden tot een socialer beleid van de toekomstige regering.

De komst van Sally van Sambel Trasie en Louis Vismale naar de Pertjajah Luhur markeert een significante mijlpaal in de politieke landschap van Suriname, met de belofte van vernieuwde energie en betrokkenheid in de Surinaamse politiek.

error: Kopiëren mag niet!