Rihanna viert 36e verjaardag met A$AP Rocky met romantische boottocht in Venetië 

Het stel werd woensdag gespot tijdens een boottocht over het beroemde Canal Grande. De twee, die sinds november 2020 een relatie hebben, zoals bevestigd door PEOPLE, werdeb woensdag gespot in Venetië, waar de ‘We Found Love’-zangeres (36), en de ‘Good for You’-artiest (35), een romantisch uitje hadden.

Rihanna en A$AP Rocky genoten van hun tijd in de stad van de liefde met een boottocht over het beroemde Canal Grande voordat ze vervolgens een glasfabriek op het eiland Murano bezochten. Het paar deelde een paar kusjes terwijl ze op de boot waren en de hiphopartiest werd lachend en glimlachend op de achterkant van de boot gezien.

De negenvoudig Grammy-winnares droeg een leren jas van schapenvacht, een oversized crèmekleurige trui en een zonnebril, terwijl haar vriend een driedelig pak en een zonnebril droeg.

Rihanna en A$AP Rocky vieren de laatste tijd hun liefde. Vorige week glimlachte het stel helemaal toen ze werden afgebeeld tijdens een diner bij César in Parijs, genietend van Valentijnsdag. De ‘Umbrella’-artieste droeg voor de speciale gelegenheid een champagnekleurige zijden rok die ze combineerde met een lichtbruine top van namaakbont met ruches in het midden. Ze maakte de look compleet met een harige handtas en een paar hakken met bandjes.

Ondertussen maakte haar vriend indruk met een donkerbruine broek en een bijpassend jasje. Beide muzikanten droegen een zonnebril tijdens hun date night. Het romantische diner van het stel komt nadat ze eind vorige maand een ontmoeting hadden met de Franse president Emmanuel Macron in de Franse hoofdstad. Ze werden op 24 januari gezien terwijl ze het Élysée verlieten, met het duo voor de gelegenheid in bijpassende zwarte jassen.

error: Kopiëren mag niet!