Offset vertelt Cardi B om ‘Stop Being Scary’ te zijn en haar nieuwe album te droppen

Ondanks dat hij vervreemd is van de ‘Bongos’-rapper, kan het Migos-lid het niet laten om de aankomende muziek van zijn ex te hypen. Hiphopfans wachten al ruim vijf jaar op het volgende album van Cardi B. En hoewel de ‘Bongos’-rapper herhaaldelijk heeft geplaagd dat de opvolger van haar grote labeldebuut uit 2018, Invasion of Privacy, voor de deur staat, is er op dit moment nog steeds geen informatie of releasedatum beschikbaar.

De plaag is al zo lang aan de gang dat zelfs de vervreemde echtgenoot Offset ongerust wordt over de wereld om Cardi’s volgende muzikale zet te horen.

Volgens HipHopDX plaatste de Migos MC maandag een video op zijn Instagram Stories waarin hij de nieuwe muziek van Cardi hypedde en haar aanmoedigde om op te schieten en het los te laten. Terwijl ‘Set met zijn hoofd deinde en duidelijk op de muziek trilde met een tevreden, stinkend gezicht zichtbaar onder zijn zwarte hoodie, had de video geen audio, zodat kijkers aan hun verbeelding werden overgelaten aan het interpreteren van het bijschrift. “Stop met eng te zijn en laat het album vallen”, stond er, samen met “s–t goes Crazy.”

De hype van haar ex kwam ondanks dat Cardi in december aankondigde, dat ze vrijgezel is, wat een einde betekende aan de tumultueuze zesjarige relatie van het stel. In overeenstemming met de reis die ze hebben gemaakt, werd het paar op Valentijnsdag samen afgebeeld in een restaurant in Miami Beach.

Van haar kant bleef Cardi hints geven over haar nieuwe album, ook in november toen ze fans vroeg of ze voor het einde van het jaar een nieuwe video moest droppen. “Ik weet het niet. Misschien moet ik gewoon iets uitbrengen voordat het jaar voorbij is”, zei ze destijds. “Zouden jullie het erg vinden als ik gewoon een video maakte? Als ik een videoclip maak, staat die waarschijnlijk in mijn keuken, omdat ik op dit moment niet echt iets gepland heb. Ik weet het niet. Ik zal er aan het einde van de dag over nadenken. Ik weet het niet. Ik heb gewoon het gevoel dat ik een beetje moet praten. Je weet wat ik bedoel?”

Uiteindelijk heeft ze niets nieuws uitgebracht en op het moment van schrijven is er nog steeds geen informatie over wanneer de Bardigang nieuwe nummers zou kunnen krijgen.

error: Kopiëren mag niet!