Luka Doncic Leidt Dallas Mavericks naar Zege op Phoenix Suns

Op 23 februari 2024 schitterde Luka Doncic met 41 punten, 11 assists en 9 rebounds, en stuurde de Dallas Mavericks naar een 123-113 overwinning tegen de Phoenix Suns, waarmee hun winstreeks uitgebreid werd naar zeven. Kyrie Irving droeg bij met 29 punten. Ondanks een sterke prestatie van Devin Booker met 35 punten voor de Suns, en 23 punten van Kevin Durant, kon Phoenix hun winstreeks van twee niet voortzetten.

In andere NBA-wedstrijden benadrukte Nikola Jokic’s triple-double de overwinning van de Nuggets op de Wizards, terwijl Stephen Curry’s zes driepunters de Warriors hielpen de Lakers te verslaan zonder LeBron James. De’Aaron Fox’s 28 punten hielpen de Kings langs de Spurs, en Shai Gilgeous-Alexander’s 31 punten resulteerden in een overwinning voor de Thunder tegen de Clippers. De Hornets, Magic, en Pacers boekten ook zeges, respectievelijk tegen de Jazz, Cavaliers, en Pistons.

error: Kopiëren mag niet!