Echtpaar Matau-Boedhoe 60 diamanten jaren samen

Het echtpaar Matau-Boedhoe heeft 15 februari hun diamanten huwelijksjubileum mogen vieren. Dit was een heel bijzonder moment voor zowel het echtpaar als de familie.

De heer Ajodhiapersad Matau (81) en mevrouw Parbhawatie Boedhoe (78) traden 60 jaar geleden, 15 februari 1964, in het huwelijksbootje. De heer Matau heeft bij verschillende bedrijven gewerkt en daarna in vaste dienst bij het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij tot zijn pensioen. Ook heeft hij geholpen het Magentakanaal te graven met spade en schop.

Hij heeft leuke hobbies zoals voetballen en hengelen.

Mevrouw Boedhoe hielp mee in de landbouw en huishouding. Als hobby heeft zij prachtige kleren voor zichzelf stikken. Het echtpaar heeft 7 kinderen, 14 kleinkinderen en 5 achterkleinderen. Het echtpaar ziet het opzetten van hun eigen woning als een hoogtepunt in hun leven.

Districtscommissaris Bholanath Narain van Wanica Noord-West bracht de felicitaties over namens de regering aan het echtpaar. Het echtpaar mocht een bloemstuk, een felicitatiekaart, een fotolijst en de gebruikelijke gesloten enveloppe met inhoud in ontvangst nemen.

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!