Man in Nieuw Nickerie overtreedt bij herhaling beschermingsbevel

De politie van het bureau Nieuw Nickerie heeft dinsdag 20 februari de verdachte M.D. aangehouden, omdat hij voor de zoveelste keer zich schuldig had gemaakt aan overtreding van een beschermingsbevel. 

Hij ging naar de woning van zijn ex-vrouw aan de D.C.B.J. Parabirsingstraat in het district Nickerie onder invloed van alcohol. Daarbij ging hij vreselijk tekeer en schold de vrouw in het bijzijn van hun minderjarige dochter uit.

Agenten gingen na de melding dat een man tekeer ging op het eerder vermelde adres, naar dat adres voor onderzoek en sloegen de verdachte M.D. in de boeien. Hierna werd hij ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau. 

Nadat hij nuchter was werd hij voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie wegens overtreding van de wet Bestrijding Huiselijk Geweld, in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!