64-jarige man in Nieuw Nickerie door steekverwonding om het leven gekomen – Prostituee als verdachte opgepakt

De 64-jarige A.R. is dinsdagmiddag 20 februari vermoedelijk door een misdrijf in de Wilhelminastraat in Nieuw Nickerie, om het leven gekomen.

De politie van het bureau Nieuwe Nickerie ging na een melding dat een man op de grond achter een woning dood was neergevallen, naar de locatie voor onderzoek. Daar aangekomen troffen de agenten de man liggend op zijn rug aan, met een steekverwonding ter hoogte van zijn borststreek. Een arts stelde formeel de dood van A.R. vast.

Volgens de aangeefster C.R. hoorde ze die dag omstreeks 15.00 uur vanuit haar kamer dat haar oom A.R. in een woordenwisseling was geraakt met een prostituee die hem regelmatig bezocht. C.R., die op dat moment met haar moeder aan de telefoon was, vestigde in eerste instantie geen aandacht daarop, totdat zij de luide stem van haar oom hoorde. Ze haastte zich direct naar buiten en zag haar oom met zijn hoofd liggend op zijn rug op de betonnen vloer op enkele opgehoopte zinkplaten. De man was niet aanspreekbaar en is kort daarna overleden.

De vermoedelijke verdachte R.R. werd opgespoord en kort daarna in de kraag gevat. 

Volgens het voorlopig onderzoek van de politie moeten het slachtoffer en de vrouw tijdens de ruzie om seks in een worsteling zijn geraakt, waarbij de vrouw hem vermoedelijk met een scherp voorwerp een fatale steekverwonding moet hebben toegebracht. Hierna moet zij het scherp voorwerp in zijn hand hebben geplaatst en vervolgens het hazenpad hebben gekozen.

In opdracht van het Openbaar Ministerie (OM) is het lichaam van A.R. door de politie ter obductie in beslag genomen. De verdachte R.R. is na overleg met het OM hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!