De sneakers van Trump worden verkocht voor $ 450.000

De gouden sneakers van de voormalige Amerikaanse president Trump werden oorspronkelijk aangeboden voor $399, maar wederverkopers hebben ze op eBay aangeboden voor maar liefst $450.000.

Newsweek beweert dat uit een overzicht van aanbiedingen voor de sneakers op eBay blijkt dat slechts één paar voor minder dan $ 1.300 is verkocht. De laagst geprijsde veilingaanbieding op de site is $ 600, maar de sneakers kunnen voor $ 2.000 worden gekocht.

Trumps ‘Never Surrender High-Tops’ werden vrijgegeven nadat een rechter uit New York de voormalige president had bevolen 355 miljoen dollar aan boetes te betalen en hem verbood zaken te doen in de staat. Trump zou naar verluidt 889.725 paar moeten verkopen om de boete te kunnen betalen.

Een campagnewoordvoerder van president Biden zei dat de sneakers ‘de rest van zijn leven het dichtst in de buurt komen van welke Air Force Ones dan ook’.

error: Kopiëren mag niet!