Crisis bij Napoli en Juventus Verliest Terrein in Serie A

Juventus en Napoli hebben beide kostbare punten laten liggen in de Serie A, waardoor Juventus nu negen punten achter koploper Inter Milan staat en Napoli diep in een crisis belandt. Juventus speelde 2-2 gelijk tegen het door degradatie bedreigde Verona, terwijl Napoli thuis werd uitgejouwd na een 1-1 gelijkspel tegen Genoa.

Voor Juventus redde Adrien Rabiot een punt met een gelijkmaker in de tweede helft, maar het team blijft achter op de ranglijst en ziet nu ook AC Milan dichterbij komen. Verona, ondanks de sterke prestatie, blijft in de degradatiezone.

Napoli, de kampioen van vorig seizoen, staat nu op de negende plaats, 27 punten achter Inter, en ziet hun kansen op Champions League-voetbal volgend seizoen slinken. Cyril Ngonge redde in de laatste minuut een punt voor Napoli, maar de ploeg werd desondanks uitgejouwd door de eigen fans.

De slechte vorm van Napoli sinds de aanstelling van coach Walter Mazzarri, met slechts vijftien punten uit twaalf wedstrijden, zet zijn positie onder druk. De voorbereiding op de Champions League-wedstrijd tegen Barcelona lijkt verre van ideaal, vooral gezien de doelpuntenproblemen van het team.

Beide teams, Juventus en Napoli, staan voor grote uitdagingen om hun seizoenen weer op de rails te krijgen, met Juventus dat de titelrace ziet wegglijden en Napoli dat worstelt om uit de middenmoot te komen.

error: Kopiëren mag niet!