De rijke en romige Mac & Cheese van Snoop Dogg is een klasse apart

Dit is de terugkeer van de mac en cheese, geïnspireerd door de Mac van alle Macs, de originele OG, de coolste cannabiskenner, de meest iconische hiphopster ooit, de levende legende zelf: Snoop Dogg. Hoewel Snoop misschien wel de inspiratiebron is voor dit keukenfeest, komt de echte bewondering toe aan de vrouw van Snoop,

Shante Broadus, omdat dit recept haar creatie is. Om je eigen magische batch van deze mac te maken heb je een pond elleboogmacaroni, volle melk, zware room, ongezouten boter, geraspte extra scherpe cheddar, geraspte Colby Jack, bloem, zure room, gemalen zwarte peper, droge mosterd, gemalen nootmuskaat, Worcestershiresaus, cayennepeper en zout.

Maak een roux voor je kaassaus. Maar eerst de oven voorverwarmen op 400 ° en een ovenschaal van 9×13 inch lichtjes beboteren. Voeg wat zout toe aan een grote pan water en breng het aan de kook. Voeg elleboogmacaroni toe en laat deze een minuut korter koken dan aangegeven op de verpakking. Eenmaal gekookt, giet de noedels af en zet ze opzij. Nu kaassaus, dar een beetje verblinding en een snelle beweging vereist. Verwarm de melk en de room zachtjes in een kleine pan tot ze gecombineerd zijn. Laat de melk niet aan de kook komen, maar terwijl deze aan het opwarmen is, smelt de boter in een aparte grote koekenpan op middelhoog vuur. Strooi geleidelijk de bloem erdoor en klop het voortdurend gedurende 2 tot 3 minuten. Voeg vervolgens geleidelijk de warme melk toe en blijf kloppen. Kook en klop nog 2 minuten, tot het mengsel dikker is geworden.

Voeg voor de laatste stap van de kaassaus geleidelijk de helft van de Colby Jack en de helft van de cheddar toe. Blijven kloppen tot de textuur glad en romig is. Meng de zure room erdoor, voeg kruiden en Worcestershire-saus toe, en blijft kloppen. Voeg als laatste de gekookte macaroni toe aan de kaassaus. Meng de noedels totdat ze volledig bedekt zijn door de saus en giet het vervolgens in de ovenschaal.

Bak totdat de kaas borrelt met een toplaag van goudbruine heerlijkheid, wat 25 tot 30 minuten duurt.

error: Kopiëren mag niet!