Organisator biedt 50% restitutie aan voor wedstrijd zonder Messi in Hong Kong

Na hevige teleurstelling en kritiek van fans en de regering vanwege de afwezigheid van voetbalster Lionel Messi tijdens een promotiewedstrijd in Hong Kong, heeft de organisator Tatler Asia aangekondigd dat het 50% van de ticketkosten zal terugbetalen. Messi, die door een blessure de gehele wedstrijd op de bank bleef zitten, veroorzaakte frustratie onder fans, die verergerde nadat hij kort daarna in Tokio wel speelde. De controverse heeft geleid tot speculaties en kritiek op politiek niveau, waarbij sommigen suggereren dat de afwezigheid van Messi politiek gemotiveerd zou kunnen zijn om Hong Kong in verlegenheid te brengen. De restitutieregeling, die naar verwachting 56 miljoen Hongkongse dollar zal kosten en het bedrijf op een verlies van 43 miljoen Hongkongse dollar brengt, wordt gezien als een verantwoordelijke actie door de organisatie. De regering van Hong Kong en fans wachten nog steeds op een verklaring van Inter Miami en Messi zelf.

error: Kopiëren mag niet!