Bromfietser overlijdt ter plekke na aanrijding met auto

De 44-jarige Castro Gonzalez Emir van Cubaanse komaf is deze ochtend, na tegen een auto te zijn gereden op de kruising van de Dr. Sophie Redmond- en de Waaldijkstraat, ter hoogte van de Finabank, ter plekke overleden.

Agenten van politiebureau Centrum gingen na melding van een aanrijding tussen een auto en een bromfiets naar de locatie voor onderzoek. De agenten hebben bij aankomst geconstateerd dat een 46-jarige automobilist over de Dr. Sophie Redmondstraat reed vanuit de richting van de Zwartenhovenbrugstraat en rijdende richting de Frederik Derbystraat. 

De bromfietser reed over de Waaldijkstraat vanuit de richting van de Gemenelandsweg en maakte de oversteek over de kruising, naar het verlengde van de Waaldijkstraat. De bromfietser, die vermoedelijk door onoplettendheid geen voorrang heeft verleend aan het verkeer op de Dr. Sophie Redmondstraat, kwam daarbij in botsing met de auto met als gevolg de aanrijding met dodelijke afloop.

Het onderzoek van deze aanrijding wordt door de politie van het bureau Centrum voortgezet, zo meldt de afdeling Verkeer Regio Paramaribo van het Korps Politie Suriname.

error: Kopiëren mag niet!