NBA-overzicht: Pistons stijgt vanaf 23 punten, verslaat Blazers in OT

In een verbluffende NBA-ronde zorgden de Detroit Pistons voor een opmerkelijke comeback van een achterstand van 23 punten in het derde kwartaal en behaalden ze een overwinning van 128-122 in de verlenging tegen de Portland Trail Blazers. Jalen Duren schitterde met 27 punten in het seizoen en 22 rebounds in zijn carrière, waarmee hij de Pistons leidde naast Jaden Ivey, die 26 punten scoorde, en Cade Cunningham met 23 punten. Ondanks dat ze het team zijn met het slechtste record in de NBA, zijn de Pistons er voor het eerst sinds eind oktober in geslaagd om opeenvolgende overwinningen te behalen. Aan de andere kant scoorde Jerami Grant van de Trail Blazers 49 punten in zijn carrière in een wedstrijd die eindigde in hun derde opeenvolgende nederlaag.

Elders versloegen de Phoenix Suns de Utah Jazz met 129-115, aangedreven door de indrukwekkende prestaties van Kevin Durant en Bradley Beal, met respectievelijk 31 en 30 punten.

De Minnesota Timberwolves bereikten een overwinning van 129-105 op de Milwaukee Bucks, waarbij Anthony Edwards 26 punten en negen assists bijdroeg.
De Golden State Warriors, aangevoerd door Stephen Curry’s uitstekende 42 punten uit een perfecte start met zeven driepuntspogingen, verpletterden de Indiana Pacers met 131-109.

De hot streak van de Orlando Magic werd voortgezet met een 127-111 overwinning op de San Antonio Spurs, dankzij de 34 punten van Franz Wagner. Bovendien versloegen de Denver Nuggets de Los Angeles Lakers met 114-106, bezorgden de Chicago Bulls de Memphis Grizzlies hun zevende opeenvolgende nederlaag met een overwinning van 118-110, versloegen de Dallas Mavericks de New York Knicks met 122-108 en verlengden de Cleveland Cavaliers hun voorsprong. hun winning streak naar acht wedstrijden door de Brooklyn Nets met 118-95 te overmeesteren.

error: Kopiëren mag niet!