Ronaldo is immens populair in het voetbalgekke China

Cristiano Ronaldo’s populariteit in China is enorm, vooral onder voetbalfans die zijn teleurgesteld over de ondermaatse prestaties van het nationale team en de corruptie in de binnenlandse competitie. Tickets voor een zeldzame wedstrijd in China waarin Cristiano Ronaldo zou spelen, waren snel uitverkocht op meerdere online platforms, nadat zijn huidige club Al-Nassr uit Saudi-Arabië had aangekondigd dat ze een “China Tour” zouden doen met vriendschappelijke wedstrijden in Shenzhen. Fans uitgedrukt opwinding over het veiligstellen van tickets voor de wedstrijden op sociale media, terwijl sommige fans van Ronaldo’s rivaal Lionel Messi spot gedachten over wat zij zagen als een zwakkere vraag naar Ronaldo’s evenementen.

error: Kopiëren mag niet!