NBA Roundup: Hornets verslaat Kings en maakt een einde aan een verliesreeks van elf wedstrijden

Terry Rozier leidde de Charlotte Hornets naar een overwinning over de Sacramento Kings met 34 punten, beëindigend een verliesreeks van elf games. Miles Bridges en P.J. Washington droegen ook aanzienlijk bij aan de winst. Voor de Kings scoorde De’Aaron Fox 30 punten en Domantas Sabonis pakte 19 rebounds ondanks een slechte balbehandeling.

In andere NBA-actie won Oklahoma City Thunder van de Boston Celtics dankzij 36 punten van Shai Gilgeous-Alexander en 23 punten van Josh Giddey. De Philadelphia 76ers overwonnen de Chicago Bulls met Joel Embiid die een triple-double scoorde na een afwezigheid van elf dagen. De New Orleans Pelicans versloegen de Brooklyn Nets zonder ooit op achterstand te hebben gestaan, met CJ McCollum die 16 punten scoorde. Stephen Curry hielp de Golden State Warriors hun verliesreeks te doorbreken met een overwinning op de Orlando Magic, waarbij hij 36 punten scoorde. Tot slot versloegen de Memphis Grizzlies de San Antonio Spurs, waarbij Ja Morant 26 punten en 10 assists noteerde.

error: Kopiëren mag niet!