Kings onder leiding van Domantas Sabonis verslaat Magic, Miami stelt overwinning op Los Angeles veilig

De Sacramento Kings hebben een zware wedstrijd gewonnen tegen de Orlando Magic met 138-135, waarbij De’Aaron Fox in de tweede verlenging beslissend was en Domantas Sabonis een triple-double neerzette. De Miami Heat versloegen de Los Angeles Lakers met 110-96, mede dankzij een solide verdediging en een brede bijdrage van hun spelers. De Cleveland Cavaliers domineerden de Washington Wizards met 140-101, gesteund door meerdere spelers die meer dan twintig punten scoorden. De Houston Rockets verrasten de Brooklyn Nets met een overwinning van 112-101, waarbij Alperen Sengun en Fred VanVleet een sterke prestatie leverden. De LA Clippers behaalden een overwinning van 131-122 over de Phoenix Suns, aangevoerd door Paul George en Kawhi Leonard. Tot slot versloegen de Indiana Pacers de Milwaukee Bucks met 142-130 in een wedstrijd waarin Tyrese Haliburton uitblonk. De Magic leed extra verlies door een blessure van Frank Wagner.

error: Kopiëren mag niet!