Ancelotti kiest graag Real Madrid boven Brazilië

Carlo Ancelotti heeft uitgesproken dat hij blij is met zijn contractverlenging bij Real Madrid tot 2026 en dat hij de club verkiest boven het aanbod om bondscoach van Brazilië te worden. Voordat hij zijn nieuwe deal met Real Madrid afsloot, was er melding gemaakt van een mogelijke functie als de eerste buitenlandse coach van het Braziliaanse nationale team in bijna 60 jaar. Ancelotti heeft al vier keer de Champions League gewonnen, twee keer met AC Milan en twee keer met Real Madrid, en heeft aangegeven dat hij graag bij Madrid blijft, zelfs na zijn huidige contract. Als succesvolle coach met nationale titels in verschillende landen, hoopt Ancelotti zijn carrière bij Real Madrid voort te zetten, mogelijk tot na 2026.

error: Kopiëren mag niet!