Liverpool staat drie punten voorsprong op de EPL na een hectische overwinning op Newcastle

Liverpool heeft een voorsprong van drie punten opgebouwd aan de top van de Premier League na een hectische 4-2 overwinning op Newcastle op Anfield. Mohamed Salah speelde een hoofdrol door tweemaal te scoren, ondanks het missen van een penalty in de eerste helft. Curtis Jones en Cody Gakpo scoorden ook in de tweede helft, wat Newcastle hun zevende nederlaag in acht wedstrijden gaf. Deze overwinning plaatst Liverpool op vijf punten voorsprong op Manchester City en Arsenal, en laat Newcastle op de negende plaats staan. De wedstrijd stond in het teken van de goede reddingen van Newcastle-doelman Martin Dubravka en zowel doelpunten als gemiste kansen van Liverpool in de winderige omstandigheden op Anfield.

error: Kopiëren mag niet!