Voetbalvoorspellingen voor 2024

Real Madrid haalt eindelijk Mbappé binnen
Omwille van ieders gezond verstand moet dit het jaar zijn waarin een van de meest langdurige soapseries ter wereld op genadevolle wijze ten einde komt. Kylian Mbappé en Real Madrid flirten zo intens en al zo lang dat hun verbintenis onvermijdelijk is. Paris Saint-Germain heeft er de afgelopen jaren alles aan gedaan om ze uit elkaar te houden, waarbij de Franse president Emmanuel Macron zelfs een handje hielp door Mbappe persoonlijk te smeken om te blijven zitten toen een transfer naar Madrid in 2022 op handen was. De verschillende gambits werkten destijds, wat leidde tot een verandering van hart en een verbluffende contractverlenging. Dergelijke tactieken kunnen een transfer in 2024 niet tegenhouden.

Vanaf 1 januari zit Mbappe in de laatste zes maanden van zijn gigantische PSG-contract, waardoor hij de vrijheid heeft om zijn toekomst met andere clubs (lees: één club in het bijzonder) te bespreken. Real Madrid hoeft niet stiekem te zijn. Ze kunnen hun aanbod openlijk presenteren, omdat ze consistent contact hebben onderhouden met het Franse fenomeen, ondanks dat ze in het verleden zijn verbrand. Een ommekeer en een nieuwe contractverlenging met PSG blijven mogelijk. Maar de chaotische gebeurtenissen tijdens de zomer van 2023 leken de relatie van het Franse team met hun superster onherstelbaar te verbreken. De deur staat open voor Florentino Perez en Real Madrid om eindelijk hun man te pakken te krijgen.

error: Kopiëren mag niet!