Halle Berry op Red Sea International Film Festival

Halle Berry toonde woensdag op het Red Sea International Film Festival in Jeddah, Saoedi-Arabië, een benijdenswaardige powerdressing in een slank gouden pak met zwarte platformhakken met open tenen.

De schoenen van de Oscar-winnares hadden een platform van 5 cm, dikke hoge hakken met een ronde neus en dikke, gekruiste bandjes omlijnd met goud. De schoenen staken uit haar glimmende gouden satijnen broek met rechte pijpen, middenplooi en een bijpassende blazer met lange revers, beide van Alberta Ferretti. 

Haar golvende, met karamel geaccentueerde haar paste ook subtiel bij haar stijlvolle powerpak.Ze hield haar make-up natuurlijk en licht gebronsd en droeg een eenvoudige gouden paperclipketting met een hart en een smaragdgroen kanten bh-topje. Zoals Berry hier doet, combineert ze haar moeiteloos chique uiterlijk vaak met hakken met bandjes, stilettopumps of leren laarzen voor de herfst; van Manolo Blahnik tot Michael Kors en meer.

Op het Red Sea International Film Festival gaf Berry een carrièrebrede masterclass waarin ze haar productiebedrijf HalleHolly (met voormalig WME-partner Holly Jeter) besprak, de moeilijkheden waarmee ze te maken kreeg bij haar regiedebuut ‘Bruised’ en het opzettelijk aannemen van ruige rollen als ‘Monster’s  Bal.” Berry vertelde ook over haar aankomende film ‘Maude v Maude’, die ze co-produceerde en samen met Angelina Jolie speelt.

Het festival duurr tot en met vandaag, zaterdag 9 december, met masterclasses van Nicolas Cage, Baz Luhrmann, Gwyneth Paltrow en Andrew Garfield.

error: Kopiëren mag niet!