‘Love Story’-acteur Ryan O’Neal sterft op 82-jarige leeftijd

Ryan O’Neal, bekend als de hartenbreker van Hollywood uit de jaren ’70 en ster van films als ‘Love Story’, is op 82-jarige leeftijd overleden, volgens een Instagram-post van zijn zoon. Er werd geen oorzaak van overlijden gemeld. O’Neal, die in 2012 onthulde dat hij prostaatkanker had, was ook bekend vanwege zijn relatie met actrice Farrah Fawcett. Hij maakte zijn doorbraak in 1964 met de tv-serie ‘Peyton Place’ en speelde in ‘What’s Up, Doc?’ en ‘Paper Moon’, waarin zijn dochter Tatum op 10-jarige leeftijd een Oscar won. Tatum beweerde later jarenlang misbruik door haar vader, maar uiteindelijk verzoenden ze zich. Patrick O’Neal, zijn zoon, eerde hem door te zeggen dat zijn vader altijd zijn held is geweest.

error: Kopiëren mag niet!