Messi en Inter Miami spelen oefenwedstrijd in Hong Kong

Inter Miami, de club uit de Major League Soccer, heeft aangekondigd dat ze een oefenwedstrijd zullen spelen in Hong Kong op 4 februari tegen een selectie van spelers uit de Eerste Divisie van het Chinese grondgebied. Dit maakt deel uit van de eerste internationale tour die de club onderneemt. Lionel Messi, die elf doelpunten en acht assists heeft in twaalf wedstrijden voor Inter Miami, zal meedoen aan deze wedstrijd.

Jorge Mas, de directeur van Inter Miami, uitte zijn enthousiasme over het bezoeken van Azië en de hoop nieuwe fans voor Inter Miami aan te trekken in Hong Kong en de rest van Azië. Mede-eigenaar David Beckham, die zelf in 2003 in Hong Kong speelde, kijkt ernaar uit om de club in deze “prachtige stad met een geweldige sportscene” te zien spelen.

Deze aankondiging volgt op het afzeggen van een geplande tour in China door onvoorziene omstandigheden.

error: Kopiëren mag niet!