Nieuwe foto van Brooklyn Beckham en Selena Gomez doet geruchten oplaaien

De geruchtenmolen draait opnieuw op volle toeren nadat Brooklyn Beckham (24) een foto deelde op social media om een wel heel bijzonder jubileum te vieren. Dat met zijn echtgenote Nicola Peltz (28) en Selena Gomez(31). 

Op het kiekje, genomen in het Beverly Hills Hotel, is Beckham te zien met zijn echtgenote Nicola Peltz en met Selena Gomez. De jonge, uitgedoste sterren waren aanwezig op het jaarlijkse Academy Museum Gala in Los Angeles. Vooral het bijschrijft bij de foto doet wenkbrauwen fronsen: “Our anniversary”, schrijft Beckham. Vrij vertaald: “Onze verjaardag.” 

Het is niet de eerste keer dat de relatie van de jonge sterren voer voor discussie vormt. Op social media posten de drie al langer foto’s van hun samenzijn. Sommigen vragen zich af of het om een soort van driehoeksverhouding gaat. Gomez reageerde al op de geruchten door een foto te posten met de tekst: “Noem ons maar een throuple.” Nicola Peltz-Beckham reageerde zo: “Ja, we zijn een koppel van drie. We zijn drie beste vrienden”, zei ze aan Cosmopolitan. 

Toch lijkt het erop dat de zangeres vooral de beste vriendin is van het koppel. Zopas nog plaatste de jonge Beckham, die als kok en influencer door het leven gaat, een foto van zijn echtgenote met wie hij naar eigen zeggen “de rest van zijn leven wil delen”. 

error: Kopiëren mag niet!