Akshay Kumar en Dimple Kapadia stelen de schijnwerpers met hartelijke momenten tijdens boekpresentatie Twinkle Khanna

Akshay Kumar en Dimple Kapadia betuigden hun steun aan Twinkle Khanna toen ze onlangs haar nieuwe boekpresentatie bijwoonden. De schoonmoeder en schoonzoon Jodi stalen de schijnwerpers tijdens het evenement door elkaar liefde te schenken. Het duo werd gezien terwijl ze knuffelden, praatten en een moment samen hadden. 

Ze poseerden ook met Jackie Shroff bij de do. Twinkle Khanna lanceerde onlangs haar nieuwe boek getiteld ‘Welcome to Paradise’ en tijdens het evenement waren veel Bollywood-beroemdheden aanwezig.  Haar echtgenoot Akshay Kumar en moeder Dimple Kapadia waren ook aanwezig bij de do. 

Akshay en Dimple stalen alle schijnwerpers met hun lieve geklets. Ze werden gezien tijdens het evenement terwijl ze elkaar knuffelden, praatten en een moment deelden. 

Dimple daarentegen zag er prachtig uit in een bijpassende zwarte kleding die ze combineerde met gouden accessoires. Het duo werd vastgelegd terwijl ze elkaar hartelijk omhelsden. Ze lachten ook hartelijk, voerden gesprekken en poseerden naast Jackie Shroff tijdens het evenement. 

De boekpresentatie, bijgewoond door Karan Johar, Sonali Bendre en Tahira Kashyap, was een bijeenkomst van opmerkelijke persoonlijkheden. Twinkle kondigde vorige maand haar nieuwe boek aan. Ze deelde op Instagram de omslag van het boek en schreef: ‘Welkom in het paradijs, mijn vierde boek, is een verzameling verhalen die de diepten van liefdesverdriet, relaties en bedrog onderzoeken. Sommige van deze personages hebben de afgelopen vijf jaar in mijn hoofd gewoond, en nu zijn ze klaar om jullie allemaal te ontmoeten. Door de jaren heen heeft ze verschillende boeken geschreven, waaronder ‘Mrs Funnybones, ‘Pyjamas are Forgiving’ en ‘The Legend of Lakshmi Prasad.’

error: Kopiëren mag niet!