Volgens Naomi Campbell is dit dé ultieme beautyhack voor een gedefinieerde en frisse uitstraling

Naomi Campbell is al decennialang een toonaangevend supermodel en hoewel ze al 53 jaar is, lijkt ze niet ouder te worden. Afgelopen weekend verscheen het model bij de F1 Grand Prix in Abu Dhabi waar ze iedereen verblufte met een glanzende make-uplook. 

Tijd om te onderzoeken welk geheim er achter haar altijd stralende huid schuilt. Voor een glanzende huid en gedefinieerde jukbeenderen heb je volgens Naomi geen contour meer nodig. In plaats daarvan gebruikt Campbell een stralende blush op haar wangen, waarmee ze haar jukbeenderen accentueert. 

Het geheim zit ‘m in de applicatietechniek, ze brengt haar blush namelijk aan in de vorm van een C. De plaatsing van de blush is het beste hoog op de jukbeenderen, waardoor het de illusie wekt dat het gezicht opgetild wordt. Dit biedt op natuurlijke wijze een gevormde, bijna gebeeldhouwde look. Niet alleen de techniek van het aanbrengen maakt verschil, ook brengt ze dezelfde kleur van haar blush aan op haar oogleden, waarmee ze een harmonieuze look behaalt. Dit leidt niet alleen tot een frisse uitstraling, maar zorgt ook voor een liftend effect. Dit maakt de tint van de blush ook een belangrijk onderdeel van deze beautyhack. Aangezien de blush ook gebruikt wordt als oogschaduw, is het van belang dat de kleur goed past bij je ogen. Het liefst een neutrale kleur, met bruine ondertonen, zodat het resultaat natuurlijk oogt. 

Naomi staat bekend om haar gedefinieerde jukbeenderen, maar de truc werkt ook als je een wat zachter gezicht hebt. Perfect als je liever geen extra contourproducten gebruikt. Bekijk Naomi’s glanzende look hieronder.

error: Kopiëren mag niet!