Salman Khan en Karan Johar bundelen hun krachten na 25 jaar 

Na een pauze van 25 jaar gaan Salman Khan en Karan Johar samenwerken aan een lange film getiteld The Bull, met als headliner de Tiger 3-acteur, geregisseerd door Shershaah-helmer Vishnuvardhan en geproduceerd door Karan’s Dharma Productions. 

Ondanks dat ze beiden prominente figuren in Bollywood zijn en een nauwe relatie delen, hebben acteur Salman Khan en regisseur-producent Karan Johar nooit samengewerkt voor een lange film. Hoewel Salman een belangrijke cameo had in Karans regiedebuut, Kuch Kuch Hota Hai (1998), hebben ze daarna nooit meer samengewerkt. Hun band is echter sterk gebleven en Salman is ook samen met Karan op Koffee verschenen. 

Er wordt gemeld dat Salman in februari 2024 zal beginnen met filmen, en dit zal zijn Eid 2025-cadeau aan fans zijn. Hij zal ook 60 dagen training en transformatiesessies ondergaan voordat hij zich bij de set voegt. 

“Salman Khan heeft Karan Johar grote data toegewezen voor deze ambitieuze actiethriller, geïnspireerd op waargebeurde gebeurtenissen. Hij zal van februari tot augustus 2024 voor deze film filmen en de voorbereidingen om zijn lichaamsstructuur te veranderen zijn al begonnen”, onthulde een bron die dicht bij de ontwikkeling stond. 

“Karan en co willen meerdere sets in Mumbai opzetten, wat een bom kost, omdat het de bedoeling is om het vervlogen tijdperk opnieuw te creëren met een echt kunstteam in plaats van ze opnieuw te creëren met behulp van VFX. Er wordt ook gewerkt aan het maken van de kostuums en uniformen.

Tenslotte werden de opnamedata vorige week tijdens hun bijeenkomst bevestigd. De recente aankondiging heeft veel vreugde gebracht bij de fans van Salman, die nu al het succes vieren van de onlangs uitgebrachte actiefilm van de ster, Tiger 3, die nog steeds in de bioscoop draait.

error: Kopiëren mag niet!