‘Motorbike’ Bellingham schittert opnieuw terwijl Madrid eerste wordt met overwinning op Napoli

‘Motor’ Bellingham schittert weer terwijl Madrid eerste wordt met een overwinning op Napoli. Napoli verloor en staat tweede, ze moeten hun laatste groepswedstrijd tegen Braga winnen om door te gaan. Madrid was al door maar verzekerde de eerste plek met een overwinning. Simeone opende de score voor Napoli, maar goals van Rodrygo en Bellingham zetten het om. Zambo Anguissa maakte gelijk na de rust, maar Nico Paz en Joselu beslisten de wedstrijd voor Madrid. Zo blijft Madrid 100% scoren in deze Champions League, met vijf zeges uit vijf. Voor Bellingham was het zijn vierde Champions League-doelpunt in vier wedstrijden en hij is de topscorer van Madrid dit seizoen met in totaal vijftien goals. Paz en Joselu, jonge spelers, maakten indruk in deze belangrijke wedstrijd. Ancelotti prees Bellingham voor zijn aanpassingsvermogen en noemde zijn bijdrage ‘spectaculair’.

error: Kopiëren mag niet!