Giroud’s belang groter dan ooit nu Milan het kritieke moment betreedt in de UCL

Olivier Giroud’s belang voor AC Milan is groter dan ooit als het team een cruciaal moment in de Champions League betreedt. Met 37 jaar oud heeft Giroud dit seizoen al acht keer gescoord en was doorslaggevend voor Milan met zijn winnende doelpunt tegen PSG. Terwijl zijn contract volgende zomer afloopt, heeft hij de wens uitgesproken om bij Milan te blijven en voelt zich nog steeds nuttig voor het team. Zijn afwezigheid door een schorsing werd gevoeld in een moeizame overwinning tegen Fiorentina, waarbij Luka Jovic, die in de zomer werd aangetrokken, faalde om impact te maken. Met Milan op de derde plek in hun groep en belangrijke spelers zoals Rafael Leao en Noah Okafor geblesseerd, rust er extra druk op Giroud. Zijn aanwezigheid zal essentieel zijn in de komende wedstrijd tegen Dortmund, die belangrijk kan zijn voor Milans seizoen.

error: Kopiëren mag niet!