Girona staat de eerste plaats in La Liga af na een gelijkspel tegen Athletic Bilbao

Girona heeft na een gelijkspel tegen Athletic Bilbao de koppositie in La Liga afgestaan. Het team volgt nu Real Madrid, die aan de top staat op basis van doelsaldo. In de wedstrijd kwam Girona in de tweede helft op voorsprong dankzij een doelpunt van Viktor Tsygankov, maar Inaki Williams wist twaalf minuten later de score gelijk te trekken voor Athletic. Hierdoor miste Girona voor de derde keer dit seizoen punten, terwijl Athletic naar de vijfde plaats klom. Ondanks meerdere kansen eindigde de wedstrijd in 1-1 en moesten beide teams tevreden zijn met een punt. Real Madrid staat ondertussen bovenaan na een overwinning op Cadiz, terwijl Barcelona op de vierde plaats staat na een gelijkspel tegen Rayo Vallecano.

error: Kopiëren mag niet!