Dybala beslissend voor Roma

Paulo Dybala was beslissend voor AS Roma door het tweede doelpunt te scoren in een 3-1 overwinning op Udinese. Zijn derde competitiedoelpunt, en zijn eerste sinds september, was cruciaal voor de ploeg om de vijfde plaats te verstevigen. Roma profiteerde hiermee ook van verliezen van Atalanta en Fiorentina. Dybala vierde zijn doelpunt door naar de critici te gebaren dat ze moesten zwijgen. Ondertussen hield Inter Milan met een 1-1 gelijkspel tegen Juventus de voorsprong van twee punten bovenaan de Serie A vast, met dank aan een doelpunt van Lautaro Martinez. Dit gelijkspel beëindigde een zegereeks van zes wedstrijden voor Inter. Sudinese staat slechts één punt boven de degradatiezone, terwijl Empoli nu in de degradatiezone zit na een 4-3 nederlaag thuis tegen Sassuolo.

error: Kopiëren mag niet!