Fatum Verzekeringsbedrijf NV ondersteunt Lions Club Parwani

In het kader van het ‘Stop Pesten’-project heeft Lions Club Parwani 14 november een bord onthuld op de Pniëlschool aan de Nieuw Weergevondenweg. De onthulling van het bord vond plaats in het bijzijn van Manoj Parsan, waarnemend directeur bij Fatum Schadeverzekering N.V., het bestuur van de Evangelische Methodisten Gemeente onder leiding van Riant Ligeon, de schoolleidster mevrouw Leidsman en namens Lions Club Parwani Lion Andre Soeperman. 

De uitvoering van het project op deze school is mogelijk gemaakt door de ondersteuning van het verzekeringsbedrijf Fatum. “Samen tegen pesten, een krachtige boodschap voor een betere toekomst. Laten we samen bouwen aan een respectvolle en vriendelijke omgeving voor de toekomstige generaties”, aldus het bedrijf.

“Onze hartgrondige dank gaat uit naar Fatum om dit project te ondersteunen en mogelijk te maken. Met het ‘Stop Pesten’-project beogen wij bewustzijn in de gemeenschap met betrekking tot pesten te brengen. Lions Club Parwani zal zich blijven inzetten om het ‘Stop Pesten’-awareness te brengen naar de samenleving”, aldus Lion Andre Soeperman.

De president van Lionsclub Parwani Soebhas Loetawan stelt, dat het beheersbaar maken van pesten een collectieve verantwoordelijkheid is.

Hij ziet graag dat alle stakeholders binnen de maatschappij een bijdrage hieraan  leveren. De President zei Fatum Schadeverzekering N.V byzonder dankbaar te zijn, dat.die meehelpt de bewustwording onder kinderen alsook volwassen genoegzaam bij te brengen.

De commissie belast met dit project staat onder leiding van Lion Nasser Dahoe. Volgens hem word in samenwerking met drs. Harry Mungra gewerkt aan een informatieve folder die moet bijdragen aan het tegengaan van pesten.

Wenst U het Stop Pesten Project van Lions Club Parwani te ondersteunen gelieve een e-mail te sturen naar: [email protected]

error: Kopiëren mag niet!