Selectabeats Showband Holland Finest Su Tour 2023 

Selectabeats Showband komt naar Suriname! In samenwerking met Royal Dutch Entertainment arriveert Holland’s Finest, over exact twee weken op Surinaamse bodem. De voorbereidingen zijn in volle gang! Selectabeats Showband, voorheen bekend als 2famouscrw, verovert de muziekscene met een ongeëvenaard concept, nieuwe artiesten, een verandering van naam en management. 

King Selecta (Sanjay Autar) en JerryBase (Jerry Gajadhar) zijn begin dit jaar een concept gestart waarbij de focus ligt op talent, kwaliteit en uniekheid. Het team van King Selecta en JerryBase bestaat uit vijf front members: King Selecta, Damian, Ashley Esmee, Kashh B en Mike.

Tevens zijn zij allemaal gesigneerde artiesten die onder contract staan bij platenlabel Selectabeats. Met dit concept krijgen bestaande en opkomende artiesten een breder platform en de mogelijkheid om zichzelf professioneel te ontwikkelen. Zij worden hierbij ondersteund en begeleid door de beste muzikanten van Nederland zoals: Jerrybase, Shik-R, Anand-K, Anand-B en Ashr Drums. 

Recent hebben deze artiesten indruk gemaakt met hun releases die de diversiteit van hun muzikale stijlen benadrukken. Het publiek kan zich verheugen op een mix van genres zoals: Bollywood, Chutney, Danchall, Soca en nog heel veel meer. 

“Ons doel is om jullie altijd te blijven entertainen op het hoogste niveau. Jullie gaan dus nog veel meer zien en horen van ons!”, aldus JerryBase. 

Selectabeats Showband, in samenwerking met Royal Dutch Entertainment, is vastbesloten om in Suriname avonden vol muzikale energie, ongeëvenaarde passie en top entertainment te verzorgen. 

Op zaterdag 1 december vindt de eerste show van Selectabeats Showband plaats in de National Indoor Stadion (NIS) in Paramaribo. De tweede show vindt plaats op zaterdag 9 december in NTC Nickerie. Tijdens deze tour zullen de nieuwste releases ten gehore worden gebracht door King Selecta en zijn band. 

“Wij kunnen jullie nog veel meer vertellen over Selectabeats Showband, maar eigenlijk moeten de fans onze muziek zelf komen ervaren. Wij zijn voor nu keihard bezig met de voorbereidingen zodat onze fans de avond van hun leven hebben dus mis het niet!”, aldus King Selecta. Remember! It’s a Royal Dutch Entertainment event, 100% satisfaction guaranteed!

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!