Salman Khan en Katrina Kaif leidden Tiger 3 aan de kassa nu hopen op een weekendbonanza

Vooruitlopend op weer een weekendbonanza heeft Salman Khan-ster Tiger 3 het schip vrijdag met een fatsoenlijke reactie gered. Fans zouden zich er nu van bewust zijn dat de film grotendeels afhankelijk is van spotboekingen, aangezien de verkoop van voorverkoop nog niet voldoende is geweest. 

Maneesh Sharma-regisseur van Tiger 3 had sinds de vorige twee afleveringen dezelfde verwachtingen: Ek Tha Tiger en Tiger Zinda Hai waren kaskrakers. 

Het hitpaar van Salman Khan en Katrina Kaif werd herenigd, samen met Emraan Hashmi die zich opmaakte als de slechterik. De film markeert een met sterren bezaaide affaire met de toevoeging van Shah Rukh Khan, ook bekend als Pathaan, en Hrithik Roshan, ook bekend als Kabir uit War, in speciale optredens. 

Tot dag 5 had Tiger 3 een totale collectie van 188,25 crores aan de Indiase kassa. De voor boekingen van vandaag wezen op een daling van ongeveer 59%. Het valt niet te ontkennen, dat het een trage dag was aan de kassa, maar spotboekingen wisten een behoorlijk totaal op te halen. Iets soortgelijks gebeurde zelfs tijdens de halve finales van India en Nieuw-Zeeland, maar afzonderlijke schermen leverden een enorme bijdrage aan de collecties en bleken daarmee de ultieme redder te zijn.  Zal de geschiedenis zich herhalen?  

We zullen het morgen, 19 november, weten. Tiger 3 werd op 12 november uitgebracht in IMAX en andere premiumformaten. De film markeert het vijfde deel in het spionage-universum van YRF, na Ek Tha Tiger, Tiger Zinda Hai, War en Pathaan. In de spionagethriller spelen ook Revathi, Ranvir Shorey, Kumud Mishra en anderen een centrale rol.

error: Kopiëren mag niet!