Blake Lively gespot op stoere veterlaarzen van Dr. Martens

Als er één type laars de tand des tijds heeft doorstaan, dan zijn het de coole veterlaarzen van Dr. Martens wel. De boots waren een tijdje naar de achtergrond verdwenen, maar lijken nu weer hun terugkeer te maken tussen de schoenentrends voor de herfst/winter van 2023-2024. Zijn ze ooit echt uit de mode geweest? Absoluut niet. Veel liefhebbers van de stoere stappers dragen ze door weer en wind, of het nu een trend is of niet. 

Toch is het wel opvallend dat we steeds meer Dr. Martens spotten op de straat, en zo ook bij ons stijlicoon Blake Lively.

De actrice werd deze week gespot in een paar donkerbruine veterlaarzen met een versleten look van Dr. Martens, en we gokken zo dat dat een versie is van de 1460 Crazy Horse laars. Blake’s laarzen hebben een shearling voering (lekker warm!). 

Wij speuren het internet verder af naar de exacte stappers van Blake, maar eerlijk is eerlijk: deze laarzen zijn zeker net zo leuk én ook nog eens minder warm waardoor je ze ook in het voorjaar kan dragen. Blake combineerde haar laarzen met een geruite blazer, een trui, jeans en een denim Chanel-tas die wij met alle liefde van haar zouden willen lenen. Met deze look bewijst ze maar weer dat Docs overal goed onder staan.

error: Kopiëren mag niet!