Terug in de tijd, 2017 – Chinees na 7 uur durende operatie verlost van ijzeren staaf sie lichaam doorboorde

In 2017 werd Yang Ming, een 37-jarige arbeider, achterover op een uitstekende ruim een meter lange metalen staaf gegooid, nadat hij op een bouwplaats per ongeluk in contact was gekomen met een stroomdraad.

Zijn collega’s kozen ervoor om de staaf, die via de anus het lichaam doorboorde en bij een schouder er uit stak, op zijn plaats te laten en brachten hem snel naar het ziekenhuis, waar chirurgen hem veilig konden verwijderen.

Ming onderging een succesvolle zeven uur durende operatie in het Sichuan University West China Hospital in Chengdu, hoofdstad van de zuidwestelijke provincie Sichuan, waarbij de uitstekende staaf veilig werd verwijderd. Gelukkig miste de staaf alle vitale organen en overleefde hij.

error: Kopiëren mag niet!