Peuter (3) gedood en 2 kinderen  zwaargewond bij aanrijding auto en pick-up

Bij een zware aanrijding tussen een personenauto en een pick-up op de Martin Luther King (MLK) weg zondag 1 oktober raakten vier personen, waaronder drie kinderen, zwaargewond. Een 3-jarig jongetje overleed voor aankomst op de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP), zo meldt het Korps Politie Suriname..

De politie van het bureau Domburg kreeg op die bewuste dag de melding van een aanrijding met zwaargewonden op de Martin Luther Weg ter hoogte van winkel Yin Du. Bij aankomst troffen agenten een pick-up en een personenwagen met zwaargewonden aan. 

Uit het voorlopige onderzoek van de politie is naar voren gekomen, dat de bestuurster van de personenauto vanuit een inrit van een supermarkt de weg opreed zonder rekening te houden met het verkeer op de MLK-weg. De bestuurder van de pick-up, die met een hoge snelheid reed vanuit Paranam gaande richting Paramaribo, knalde van achteren tegen het voertuig. De personenauto met de inzittenden werd vervolgens meegesleurd en kwam in de langs de weg lopende goot tot stilstand, terwijl de pick-up meters verder belandde in de langs de weg lopende trens. 

De bestuurster en de drie kinderen raakten zwaargewond en werden in een ambulance afgevoerd naar de SEH van het AZP. Voor aankomst op de SEH overleed het 3 jarig jongetje. 

De materiële schade aan beide voertuigen is aanzienlijk en zijn beiden ter herkeuring door de politie in beslag genomen.

Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeers Unit van Regio Midden.

error: Kopiëren mag niet!