Monaco wint thriller met 5 doelpunten om bovenaan te komen

Monaco is weer de koploper in de Ligue 1 na een 3-2 overwinning op Marseille, terwijl Paris Saint-Germain werd vastgehouden door Clermont en een 0-0 gelijkspel speelde. Marseille stond tweemaal op voorsprong tegen Monaco, maar goals van Folarin Balogun en Maghnes Akliouche hielpen Monaco naar de overwinning. Monaco staat nu bovenaan de ranglijst, één punt voor Brest, dat zondag tegen Nice speelt. Marseille heeft nu drie wedstrijden op rij niet gewonnen sinds het vertrek van de vorige coach Marcelino Garcia Toral. Paris Saint-Germain speelde ondertussen gelijk tegen Clermont, waarbij Kylian Mbappé herstellende was van een blessure. PSG staat derde op de ranglijst, twee punten achter Monaco. Lens won met 1-0 van Straatsburg in de voorbereiding op hun Champions League-wedstrijd tegen Arsenal.

error: Kopiëren mag niet!