Leverkusen verslaat Mainz en komt bovenaan de tafel

Bayer Leverkusen behoudt de toppositie in de Bundesliga met een 3-0 overwinning op Mainz, maar Bayern München kan later op de dag de eerste plaats heroveren. Leverkusen nam de leiding door een eigen doelpunt van Mainz-verdediger Sepp van den Berg en vergrootte de voorsprong met een vrije trap van Alejandro Grimaldo en een doelpunt van Jonas Hofmann. Hofmann is tevreden over de seizoensstart van Leverkusen, maar blijft bescheiden. Mainz staat onderaan de ranglijst met slechts één punt. Union Berlin verloor met 1-0 van Heidenheim en heeft voor de vijfde keer op rij in alle competities niet gewonnen. Stuttgart blijft verrassen en won met 2-0 van Keulen dankzij twee doelpunten van Deniz Undav. Wolfsburg versloeg Eintracht Frankfurt met 2-0, mede dankzij twee goals van Jonas Wind. Borussia Mönchengladbach behaalde hun eerste overwinning van het seizoen met een 3-1 overwinning op Bochum. Bayern München kan de eerste plaats heroveren door een wedstrijd tegen RB Leipzig.

error: Kopiëren mag niet!